7 Aralık 2013 Cumartesi

Elif Miray 11 Aylık

Kuşumun yaşına girmesine az kaldı, zaman hakikaten çok hızlı akıyor. Gebeliğimi öğrendiğim zaman dün gibi. Hamilelikte saydığım günler, çektiğim çileler, korkular, sevinçler ne de cabuk unutulmuş. Düşününce 2 yıl su gibi akmış. Yaşgünü yazısı kıvamında yazmayı bıraksam iyi olacak, yoksa yaşına yazacak birşey kalmayacak.
Son bir ayda temizlik, taşınma, yerleşme derken Miray kuzumla pek ilgilenemedim. Bu ay çok çabuk geçti hakikaten. 29 Ekim tatilinde beğendiğimiz eve kilitlendik, ne yapıp edip işleri bitirdik içine girdik. Buda ayrı bir yazı konusu ya elim değmiyor yazmaya.

Miray da pek bir değişiklik yok diyebilirim. İştah aynı, son günlerde hafif ateş oluyor birden salyalanma başladı ki hiç olmayan birşey. Bir haftadır gece uykusu sıkıntılatı ilede emin olduk diş geliyor gibi. Ah bu gece uykusu son bir haftadır gecem gündüzüm birbirine karıştı, başım ağrıyor artık. Sabredeceğiz yapacak birşey yok. Yalnız anladığım kız çocuğu pek bir narin ve nazlı oluyormuş yahu. Tamam şeker, şirin emmee bana oğlan çocuğuna göre zor geldi. Yahut Kerem tam bir paşaymış. Neyseki zor zamanlar geride kaldı, bundan sonrası hele birde ayaklandımıydı inş. daha kolay olacak. Herkes ayaklanınca zor pluyor desede bana daha kolay geliyor, seviyorum yürüyen koşturan çocuğu. Peşinde dolanmakta zoruma gitmiyor, sırtımda taşımaktansa daha kolayıma geliyor.
Hiç doktora götürmüyorum boyunu kilosunu bilmiyorum evdeki tartı ile tartıp yaklaşık tahmini kontrolümü yapıyorum. Aşımız var gelecek ay doğumgünü hediyesi :) bu arada doğum günü hazırlığı yapmıyorum ya Kerem'in ilk yaş gününü yapmadığım için sonraları üzülmüştüm, bunda dikkat etsem iyi olacak.

2 yorum:

  1. Allah huzurla oturmak nasil etsin cnm, iki çocukla taşınmak gerçekten zor olmalı. Maşallah ikisinide çok güzel idare edip büyütüyorsun, heves ettirip yakcen başımı ayteeeen :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülyaaaaaaa :)))) öyleyse ne mutlu bana :) ilk zamanlar bana sövsende ilerleyen yaslarında dua edersin :) ilerleyen yaslarda niye yapmadım yahut aralarını bu kadar acmışım diye pişman olmaktansa böylesi iyi. Ben onları onlar beni idare ediyor. Evime beklerim Ankaraya gelirsen

      Sil