31 Mart 2012 Cumartesi

AKM Kitap Fuarı

Günün Ganimetleri 
İnsanın aradığı kitapları tam karşısında hemde cok cok ucuza bulması gibi güzel bir şey yok. Yaşadım gördüm. Harlan Abinin 2 kitabı ( "Kayıp" ve "Büyük Vuruş") yoktu kitaplıkta, okumak istiyordum. Kitapyurdunda tükenmişti. Yayını yoktu. Diğer bir kaç sitede de aynı şekilde. Fuarda karşıma cıktı hem de ikisi birden. Hemde 6 TL gibi cuzi bir fiyata :) Kaçar mı! 
Tami Hoag'ı ve John Hart'ı ise daha önce okumadım. Satıcının önerisi üzerine ilgimi çekti. "Kuralsız" ın kapagında Harlan Abinin yorumu vardı, hatırına aldım bakalım deği gibi mi :) İkiz Bedenler Tess Girritsen'in okumadıgım kitabıydı. Onuda uygun fiyata elime geçirmiş oldum. Rizzoli ve Isles serisini bilen bu kitaba yabancı kalmaz. Güzel olduguna eminim. 
Bir de Ted Dekker'in serileri vardı, "Kırmızı", "Beyaz" ve "Yeşil" gibi isimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. Cesaret edemedim.  Arka kapağını okudum, beni sıkacağını düşündüm.Belki de yanılıyorumdur. Fantastik eğer senaryo gerçekten sağlam değilse ilgimi çekmiyor. Kararsız kaldım, almamak daha baskın cıktı. 
Ufaklık sıkıldığı için çok takılmadım, yine de güzeldi. Oldukça kalabalıktı, sevindim. Ankara'da daha sık kitap fuarı yapılmalı. 

2 yorum:

  1. demek gerilim tarzından hoşlanıyorsunuz,
    keyifli okumalar dileriz :)

    YanıtlaSil
  2. Evet, genellikle gerilim. Diğer tarzları da okumak isterim ama senaryonun gercekten ilgi cekici olması lazım. Sıkılmaktan cekinip, farklı yazarlar deneyemiyorum. Sağlam önerilere ihtiyac duyuyorum, bu sekilde begendiğim bir yazar olursa diger kitaplarınıda takibe alıyorum. Tavsiye konusunda blogunuzu takipteyim inş.

    YanıtlaSil