15 Ocak 2013 Salı

Yeni Bir Aşk; Elif Miray

Doğdu, bir haftalık dahi oldu minik kuzum. Çok garip bir duygu, yeni bir miniği kucağına alma. Sanıyordumki Kerem den başka bebek bilemem, sevemem. Bu minik önce garip geldi, zamanla alıştım. Tanıdığı seviyor ya insan tanıştık, kaynaştık, tanıdık olma yolunda yol katederken sevgimiz artıyor. Masum olanı kim sevmez! İşte sevginin kaynağı bu masumluktan, çaresizi koruma dugusundan geliyor.
Zorlu bir haftayı geride bıraktığımız iin çok mutluyum. Şu kırkımızda çıksa başka ne isterim. Dört gözle gün sayıyorum. aslında alışkanlık oldu bı sayım işi bende. Ne güzel haftalık raporluyordum buraya, bir düzenim vardı. İnsana düzeninin bozulması ne zor geliyor! İyi bir şey için bile olsa. Sanırım hepsi normal, alışmaya çalışırken zorlanmak, düşünmek, taşınmak normal. Sonunda daha güzel olacağını ve alışılacağını bilmek rahatlatıyor insanı.
Miniğim pek uslu maşallah, üzmüyor yormuyor annesini. Abimizde beklenen kıskanclık durumlarını görmedik ya henüz olayın farkında mı degil acaba? Yada oğlanın karakterinde yok bakıcımızın ailesi kalabalık oldugundan kardesliği gördüğünden hatta onlarla yasadıgından olabilir. Pek çok olumlu yönünü gördüm yaşadım, ne mutluyumki öyle güzel insanlarla karşılaştırmış rabbim beni. Evladımda güzel insanlarla güzel yetişmiş, inş. bundan sonra da öyle olur. Korkum o ki onlar kadar güzel bakamamak oğluma, onlar kadar güzel huylu davranamamak. Düşününce bu korkuyu yasamakta bir nimet! Ne mutlu! Hamdolsun.

4 yorum:

  1. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin her ikisini de. Hayırlı ömürler versin inşallah. Bir hafta geçti, kırkımız da çıksa derken seneler geçiverecek. Zaman saydığımızda daha bir hızlı akıyor sanki. Hamileliğimizde saymaya başladığımız günler, haftalar geçeli çok olmamış, yavrularımızı ilk kez kucağımıza alışımız dün gibi gelecek. (Bana öyle geliyor.)
    Sağlıkla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim. Evet bu yazıyı yazarken öyle yazmısım ya su günlerde miniğime o kadar alıstımki minicik yüzüyle cok farklı geliyor büyümesede böyle sevsem diyorum bu defa. İnsanoğlu istekleri hiç bitmiyor. inş. sağlıkla büyüsünler güzel günler yasasınlar

      Sil
  2. Maşallahh Ayten'cimm Rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim o minik eli görünce. İnsan tanıdıkça sevgisi artıyor gerçekten ben Beray ilk doğduğu zamanlarda aynı şeyleri hissetmiştim. Kerem Paşa abi oldu demek artık :) Çok güzel çoook...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Selcen,
      miraydan sonra Kerem o kadar büyük görünüyorki gözüme, anlatamam :) çok ilginç bir durummuş.

      Sil